Hitta vägen hem-att hjälpa människor till en förändring.

Välkommen till Institute The way to yourself.

 

Önskan att se andra fria från lidande och leva sin dröm -det kallar vi för det grundande till The way to yourself mission.

Enligt oss handlar livet om att upptäcka vägen till sitt sanna jag och att tillfredsställa sin unika potential via befrielse från egot, vårt falska själv.

Våran verksamhet är ett resultat av gemenskap där passioner, arbetserfarenheter samt livserfarenheter uttrycks. Vi båda kände redan från barndomen -att intuitivt vägleda andra till det bättre med styrkan av positiva energier och andligheten i botten. Förmåga och kompetens att motivera människor till en positivt förändring utvecklades i vårat vuxen liv.

När vi för första gången träffades genom våra yrkesroller upptäckte vi att vi har den gemensamma visionen av att, 

leva sin dröm och vägleda andra hur man gör det. I samband med detta kom den högsta överraskningen i livet -kärlek!, den kom som en vind till oss.

The way to yourself- är en plats där vi samlat allt vi älskar i livet och transformerade det till nytta för andra.

För mig Agnes- är det en blandning av mitt passion som positiv psykologi och transpersonell  psykologi med betoning på coaching, samt filosofi. Mina yrkesroller som ledare, VD, behandlare inom socialarbete samt coach och yoga lärare, gjorde också en djup påverkan på verksamheten inriktning.

Mina driftkrafter ligger i att stödja människor i deras motivations processer i olika livs omständigheter.

Jag brinner för att göra människor medvetna genom att  "försöka" och genom upprepade försök, lär vi oss. Det kallas inte fel, dvs. att 

" Framgång betyder att gå från misslyckande till misslyckande, utan att förlora entusiasmen" William Churchill.

Jag tog med mig inspirationer till verksamheten, mina livs guider som: Paulo Coelho, Allan Wats, Moji, Osho, Dalajlama, Eckhart Tolle och Anthony De Mello.

För mig Richard -är det en del av mina passioner som healing, akupunktur samt passion till träningen, kost och över 15 år arbetserfarenhet av socialt arbete som behandlingspedagog.

I verksamheten delar jag också min inspiration av Dr Joe Dispenza, Eckhart Tolle och min livs guide Jesus. Jag önskar att bidra till läkande och förändrings process, genom att skapa vändpunkter hos människor, att  kunna se livet på nytt: vända skuld och skam till förståelse och kärlek, ge tillit och värde tillbaka till dom som känner sig mindre värda. Jag vill inspirera mina kunder med att följa sitt inre röst och att lära sig att ha tillit till livet, då detta inställning har lett mig på rätt väg. 

 

 

Du är inget fel som behöver att repareras, du är ett mirakel som behöver upptäcka och blomma ut.

Agnes & Richard

 

Med det menar vi att du är född som ett rent mirakel, men någonting på din väg kanske händer som gör att du inte kan inte blomma till sin fulla potential.

Du är född med ett ego, vilket kan stoppa dig från att lyssna på vår innersta sanning. Egot gillar inte förändring och genom prägling växer egot starkt då du tror på en version att du är den du blev skapad till, det vill säga din miljö, vilket sätter normer och regler och övertygelser på vem du är eller inte är. Egot handlar om rädslor och kontroll, den är icke andlig heller.

Eftersom vi själva gick genom samma väg vill vi i största grad befria våra kunder från egots programmeringar, för att vi tror att innerst inne är man rent ljus och kärlek- det sanna jaget.

Att kunna frigöra gränslöshet, kärlek och storhet, att kunna lyssna inåt på sitt hjärta, att finna en känsla av frihet, att skapa det autentiska jag behöver du enligt oss först gå genom en inre rensnings process vilket kan frigöra och maximera det man önskar i livet. Därefter jobbar man med vägledning mot att låta dina inre krafter expandera, din potential.

Låt oss därför redogöra vad som exakt begränsar dig och ge oss chansen att stödja dig i processen att du ska befria allt som står i vägen till din inre frihet, till att uppfylla dina drömmar.

För att uppnå ett önskat och effektivt resultat på våra kunder använder vi oss av både evidensbaserade psykologiska verktyg och våra egna metoder som vi skapade inom verksamheten.

I vårt grundläggande perspektiv följer vi ett holistiskt sätt att behandla människor, vilket innebär att alla våra delar – vårt fysiska, mentala/emotionella och själsliga kropp- är lika viktiga för att uppnå en balans, hälsa och inre frid. Vi människor är komplexa och allt inom oss hänger ihop och influeras av varandra , därför inser vi att bara en holistiskt behandling ger det mest effektiva och långsiktiga resultatet.

 

Att samarbeta med oss kommer du att   :

 • Få våra synpunkter på vad livet handlar om och vad innebär livets mening.
 • Befria dig från ego programmeringar, trauma, försvarsmekanismer, destruktiva beteende mönster.
 • Skapa högre medvetenheten.
 • Få vägledning att hitta din egen livsväg. 
 • Locka fram motivation.
 • Få verktyg att kunna leva i balans, harmoni, inre frid, lugnhet och nuet.
 • Få vägledning att kunna ändra din livsstil, skapa nya vanor och värderingar.
 • Få vägledning att upptäcka ditt sanna jag, din livs mission och upplysning.
 • Lära dig följa ditt hjärta och att lyssna på din intuition.
 • Lära dig att leva efter din passion.
 • Få vägledning att hitta din flow i kreativitet.
 • Befria din potential.
 • Lära dig att älska sig själv - leda sig själv.

 

Vår dröm i livet är också att få skapa ett personligt utvecklings projekt för barn vilket starkt kommer att bidra till att blomma ut deras potential.

Du får den ledare som du är redo för, allt som ska komma, kommer till ditt liv när tiden är rätt och när du har tillit till livets ström och flöde.

Väkommen att kontakta oss.

Richard & Agnes